Over ons

Een kleinschalige persoonlijke praktijk gevestigd in

Uden Noord-Brabant

We helpen je weer gelukkig te worden door specialistische fysiotherapie voor longziekten aan te bieden. We besteden tijd, aandacht en zorg aan jou. Dat geeft ons ook een heel fijn gevoel.

Specialistische fysiotherapie voor longziekten in Uden | Van der Kieft Fysiotherapie

Ik, Saskia van der Kieft, heb mij als fysiotherapeut gespecialiseerd in longziekten en ademhalingsklachten. De studies en cursussen hebben bijgedragen aan de verhoging van de kwaliteit en kennis zodat we gespecialiseerde zorg op maat kunnen aanbieden..   

Tijdens mijn 14-jarige carrière op de longrevalidatie van het Universitair Longcentrum Dekkerswald zag ik dat er behoefte was aan gespecialiseerde zorg dicht bij de mensen thuis.

In 2011 ben ik gestart met Van der Kieft Fysiotherapie. Ik heb ervoor gekozen om kleinschalig te werken, zodat er voldoende tijd en aandacht, zowel voor de cliënt als voor mij en mijn gezin is.

En dat is exact wat ik voor mijn cliënten voor ogen heb.

‘Een fit, gelukkig leven vol zingeving’.

“Als je aandacht besteedt aan alle items van gezondheid kan je de achteruitgang beperken en je fysiek en mentaal in balans voelen ondanks een longziekte.”

Waarom ik, Saskia, doe wat ik doe?

Ik heb bewust gekozen voor het vak van therapeut omdat ik zo de tijd en inhoud van de behandelingen voor een groot gedeelte zelf kan bepalen. Jij hebt baat bij behandelingen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt.

De benadering

Tijdens de onderzoeksfase weeg ik alle mogelijke fysieke en mentale aspecten af die een mogelijke oorzaak van de klachten kunnen zijn. Met oog voor detail leef ik mij in en luister ik naar je verhaal. Snel zal ik je verrassen door de vinger exact op de juiste plek te leggen (soms is dat niet de zere plek). 

N

Kleinschalige persoonlijke zorg op maat

N

Gericht op de fysieke en de mentale factoren van een longziekte

N

Onze gespecialiseerde kennis is onderbouwd vanuit een theoretisch kader

N

Snel resultaat met onze praktische evidence based technieken

N

Actiegericht en vol verantwoordelijkheid om nog betere resultaten te behalen

Ik ben Saskia

Saskia van der Kieft

Specialistische fysiotherapie voor longziekten in Uden | Van der Kieft Fysiotherapie

Diana van Vonderen

Diana van Vonderen

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Bedrijfsfysiotherapeut
  • Leefstijlcoach
  • Longfysiotherapeut

Sinds 2015 ben ik mij aan het specialiseren in longziekten ( o.a. COPD, hyperventilatie en Post-COVID). Op dinsdagen begeleid ik u in de fysiotherapiepraktijk bij het bereiken van uw gezondheidsdoelstellingen. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan hierbij voorop.

Steven_Kleinveld

Steven Kleinveld

COPD heeft mijn hart en is daarom ook mijn specialisme. Stoppen met roken krijgt daarin extra aandacht. Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en registers. Dit doe ik met enkele werkgroepen. Ik wil mijn opgebouwde kennis en kunde gebruiken om een (klein) stukje kwaliteit van leven van mijn patiënten te verbeteren. Mijn uitdaging is om elke patiënt met longklachten zo individueel en specifiek mogelijk te begeleiden. Ik vind het belangrijk om dat samen te doen: niet alleen samen met de patiënt, maar ook samen met andere hulpverleners.

 

Welke waarden bieden wij?

Kies voor ons als je dit ook belangrijk vindt

N

Bespaar tijd en energie: Kom naar onze locatie of volg online een programma

N

Voel je begrepen en gehoord: Voel je gezien door onze persoonlijke benadering op maat.

N

Bespaar kosten: Door onze totaal benadering komen alle aspecten van de gezondheid en het genezingsproces aan bod.